Filter products No products found!

Price

Order By

هیچ محصولی یافت نشد.

معرفی الکتروموتورهای فشار قوی MV و HV:

در صفحه راهنمای انتخاب الکتروموتور به این موضوع اشاره شد که در توان‌های بیش از 300 کیلووات، استفاده از سطح ولتاژ بالاتر به منظور کاهش جریان و قطر هادی‌های موتور به عنوان یک گزینه مطرح است.

برای خرید و استعلام از قیمت‌‌ها با شماره تماس: ۰۲۱۴۴۱۵۸۶۵۰ تماس حاصل نمایید.

البته این موضوع در توان‌های بیش از 600 کیلووات از حالت گزینه خارج شده و تبدیل به یک الزام می‌شود. در ایران ولتاژ 6.6 کیلولت در رده MV از دیگر سطوح ولتاژی پرکاربردتر است اما موتورهای 6 کیلوولتی، 3.3 کیلوولتی و 3 کیلوولتی نیز گزینه‌های غیر معمولی نیستند، از آنجا که معمولاً کاربرد موتورهای پر توان در صنایع بزرگی همچون نفت و گاز و پتروشیمی است، حفاظت‌های ضدانفجار معمولاً در بسیاری از محیط‎های کاربری این موتورها مورد نیاز خواهد بود.

البته کاربردهایی همچون تلمبه خانه های آب و صنایع فولادی هستند که با وجود بالا بودن توان مورد نیاز، حفاظت ضد انفجار در آنها مورد نیاز نیست.

الکتروموتور فشار قوی چه خصوصیات و کاربردی دارد و تفاوت آن با دیگر انواع مشابه خود در چیست؟

به ماشینی که انرژی الکتریکی را به انرژی حرکت مکانیکی تبدیل کند، الکترو موتور می‌گویند. می‌توان گفت که الکتروموتور فشار قوی به معنی همان ماشینی است که انرژی الکتریکی را به انرژی حرکت مکانیکی تبدیل می‌کند اما با فشار برق قوی‌تر می‌باشد.

در این مقاله با خصوصیات بیشتری از این ماشین آشنا خواهیم شد.

تعریف الکتروموتور فشار قوی

این الکتروموتورها دارای سه فاز می‌باشند. که هر کدام دارای فرکانس HZ50 هستند. سیستم خنک کنندگی که در این الکتروموتورها تعبیه شده است، IC 6XX نام دارد که از استاندارد IEC پیروی می‌کند. این الکتروموتورها با شرایط کاری S1، کلاس عایقی F، کلاس حرارتی B و شیوه‌های نصب متفاوت قابل سفارش دادن هستند.

یک ماشین الکتروموتور فشار قوی از چه اجزایی تشکیل شده است؟

اجزاء تشکیل دهنده یک الکتروموتور شامل محور، آهن ربا، منبع برق DC، آرمیچر، ذغال هادی، سوئیچ تغییر دهنده جهت برق می‌باشد. و یکی از اجزاء الکتروموتور فشار قوی، سنسور دما است و با توجه به نیاز و کاربرد مشتری امکان تعبیه دیگر سنسورها نیز وجود دارد.

الکتروموتور فشار قوی از نظر جریان مصرفی، به چه صورت است؟

این موتورهای الکتریکی، با توجه به نوع جریان مصرفی خود، به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند. این دسته‌ها عبارتند از Direct Current (جریان مستقیم) و Alternative Current (جریان متناوب).

در ادامه با ارائه توضیحاتی بیشتر شما را با شرح کار و مزایا و معایب این دو آشنا خواهیم کرد.

  • الکتروموتور جریان مستقیم (DC)

یکی از اجزاء تشکیل دهنده این نوع، آرمیچری با آهن ربای الکتریکی می باشد. برای عوض کردن جهت جریان الکتریکی در هر سیکل، یک سوییچ به نام کموتاتور که کار خود را به صورت گردشی انجام می دهد، در نظر گرفته شده است. هدف از برعکس کردن جهت جریان، ایجاد آهن ربای الکتریکی است.

معرفی انواع متفاوت الکتروموتور جریان مستقیم

این جزء از الکتروموتور فشار قوی دارای انواع متفاوتی است که در اینجا با آنها آشنا می شویم.

  1. موتور الکتریکی جریان مستقیم سری (Series): مورد استفاده در جرثقیل، بالابر هیدرولیک، پرس های ضربه ای، آسانسور و… می‌باشد.
  2. الکتروموتور DC مدل شانت (Shunt): در هواکش‌های صنعتی و دمنده‌ها کاربرد دارد.
  3. موتور الکتریکی جریان مستقیم مرکب (Compound): این الکتروموتورها دارای دو دسته می‌باشند؛ مرکب اضافی و مرکب نقصانی
  • الکتروموتور جریان متناوب (AC)

معمولی ترین نوع الکتروموتور فشار قوی مورد استفاده در سیستم های خانگی و صنعتی جریان متناوب می باشد. که دارای انواع متفاوتی است. و در ادامه به آنها می پردازیم. این نوع از الکتروموتورها نسبت به نوع DC دارای طراحی ساده تر می باشند. اما به درک عمیق تر در کنترل و گشتاورد در انواع AC در زمان طراحی نیازمند هستیم.

  • آشنایی با انواع مختلف AC
    • الکتروموتور آسنکرون: این نوع خود دارای دو دسته بندی می باشد. که هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خود هستند.
      1. قفسه سنجابی
      2. روتور سیم پیچی شده
    • الکتروموتور سنکرون
  • مزایای AC نسبت به دیگر انواع چیست؟

از آنجایی که طراحی این نوع ساده و مستحکم می باشد، کاربرد آن بیشتر می باشد. از دیگر مزایای این نوع می توان به قیمت مناسب، هزینه‌های نگهداری پایین، وصل شدن راحت و سریع به یک منبع تغذیه و… اشاره کرد.

آشنایی با انواع متفاوت اتصالات الکتروموتور فشار قوی
  • الکتروموتور پایه دار B3
  • الکتروموتور فلنج دار B5
  • الکتروموتور پایه فلنج B35
  • الکتروموتور پایه نیم فلنج B34

معرفی الکتروموتور القایی سه فاز

این نوع از الکتروموتورها دارای دو دسته بندی هستند.

  • الکتروموتور القایی سه فاز قفس سنجابی
  • الکتروموتور القایی سه فاز قفس سنجابی با روتور سیم پیچی شده (اسلیپ رینگ)
آیا الکتروموتور خطی که نوعی از الکتروموتور فشار قوی می باشد، را می شناسید؟

این الکتروموتور معمولا نوعی الکتروموتور می باشد که از شکل دوار بیرون آمده تا بتوان بجای تولید یک گشتاور گردشی، یک نیروی خطی به واسطه ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی سیار در طولش ایجاد کند. الکتروموتورهای خطی معمولا از نوع الکتروموتور های القایی و یا پله ای می باشند.

آشنایی با مطالب درج شده بر روی موتورهای الکتریکی

در کارخانه سازنده، یک پلاک بر روی این موتورها نصب می شود که در آن نحوه مراقبت از موتور و اطلاعاتی در خصوص شیوه راه اندازی آن درج شده است. اگر به موارد گفته شده بر روی این پلاک دقت نشود، ممکن است که باعث سوختن و یا کم شدن عمر موتور شویم.

خرید انواع الکتروموتور سه فاز صنعتی